Ontdek de Geheimen van Succesvol Telefonisch Verkopen tijdens onze Summer Sale School!

Ben jij klaar om je telefonische verkoopvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je in slechts 3 weken leren hoe je met vertrouwen en overtuiging de telefoon oppakt en meer verkopen realiseert? 

Dan is deze online mini-cursus, bestaande uit 5 krachtige stappen, precies wat je nodig hebt!

🚀 Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve online cursus begeleiden we je door de essentiële stappen om jouw telefonische verkoopprestaties te verbeteren. Geen idee waar te beginnen? Geen zorgen! Wij bieden jou de ideale start met praktische inzichten en bewezen strategieën.

De 5 stappen:

🚀 Stap 1: De Juiste Mindset – Ontgrendel jouw innerlijke kracht voor verkoopsucces door negatieve gedachten om te zetten in positieve overtuigingen. Leer hoe je vol zelfvertrouwen de telefoon opneemt en klaar bent om elk gesprek aan te gaan.

🔥 Stap 2: Motivatie in Actie – Ontdek hoe je jezelf gemotiveerd houdt, zelfs tijdens uitdagende verkoopmomenten. Leer technieken om je energie te behouden en vol enthousiasme in gesprek te gaan met potentiële klanten.

📚 Stap 3: Meesterlijke Voorbereiding – Leer hoe je jezelf positioneert als een ware expert en klanten enthousiast maakt over jouw producten of diensten. Ontdek geavanceerde voorbereidingstechnieken om indruk te maken en vertrouwen op te bouwen.

💬 Stap 4: Het Perfecte Telefoongesprek – Krijg inzicht in krachtige communicatietechnieken en verkoopstrategieën om met overtuiging en charme te spreken. Leer hoe je bezwaren kunt overwinnen en de behoeften van klanten kunt begrijpen voor succesvolle afsluitingen.

📞 Stap 5: Effectieve Opvolging – Leer hoe je na het telefoongesprek een blijvende indruk achterlaat en waardevolle klantrelaties opbouwt. Ontdek geheimen voor succesvolle follow-ups en herhalingsaankopen.

📆 Cursusdata:

De Summer Sale School start op 29 augustus en duurt tot en met 19 september 2023. Gedurende deze periode krijg je de mogelijkheid om op je eigen tempo deel te nemen en de inhoud te doorgronden.

Wacht niet langer! Dit is jouw unieke kans om te starten met telefonisch verkopen en jezelf te laten groeien als een verkoopprofessional.

📧 Meer informatie? 

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen via hello@thecallacademy.be. Aarzel niet om ons te bereiken; wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te verwelkomen in onze Summer Sale School!