Mijn missie

Hoi ik ben Ilka, Technisch consultant en bel-trainer. Mijn missie is om ondernemers terug oprecht in contact te brengen met hun klanten met behulp van de telefoon. In een wereld waar technologie ons steeds meer van elkaar lijkt te scheiden, geloof ik sterk in de waarde van echt contact. 

Ik wil ondernemers helpen om weer echt in contact te komen met hun klanten, om de stem aan de andere kant van de lijn te horen en te begrijpen. Mijn doel is om elk telefoongesprek een kans te maken voor een blijvende indruk, vertrouwen op te bouwen en relaties te versterken.

Mijn ervaringen

Bijna mijn hele loopbaan ben ik bezig geweest met alles wat te maken heeft met bellen. Van werken op een klantendienst tot het verlenen van technische ondersteuning voor gsm-abonnementen, en vervolgens overgaan naar de verkoop en installatie van complete telefooncentrales. 

Ik heb door de jaren heen een unieke kijk ontwikkeld op de mogelijkheden van “bellen”. Ik heb gezien hoe telefoongesprekken kunnen dienen als krachtige instrumenten om echte verbindingen te leggen. Ik heb ook de uitdagingen en valkuilen ervaren die ondernemers tegenkomen bij het opbouwen van betekenisvolle relaties met hun klanten via de telefoon. 

Deze ervaringen hebben mij gevormd en gemotiveerd om anderen te helpen bij het verbeteren van hun telefonische communicatievaardigheden.

Mijn waardes

Mijn werk als technisch consultant en beltrainer is gebaseerd op belangrijke waardes. 

Ik geloof sterk in oprechte verbindingen, empathie en authenticiteit. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin ondernemers kunnen groeien en hun communicatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Ik waardeer openheid, eerlijkheid en respect in al mijn interacties. Mijn focus ligt op het empoweren van anderen en het helpen ontdekken van hun unieke stem in telefonische communicatie. 

Samen kunnen we de kracht van de telefoon herontdekken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Wil jij graag maandelijks tips in jouw mailbox ontvangen?